Besøk av onklene til Hudyret


Vi hadde besøk av onklene til Kathla (mine brødre) forrige helg, det var veldig hyggelig, men litt trist at det var siste uka hvor jeg er hjemme med jenta mi, før februar..

det har blitt litt lite blogging i det siste, ganske mye omstilling for min del å ha både baby og jobb.. kjenner at uansett hvordan jeg prioriterer så føles det som om døgnet har alt for få timer..Skulle også ha begynt på oppgave i Samfunnsfag, men har ikke fått ut fingeren enda.. har 2 oppgaver som skal leveres de neste 1-4 ukene.. så det blir vel til at jeg sitter de to siste nettene og skriver som en gal..

 

Reklamer

Om hallgeirg

Hvem er jeg: Mann, 30, bor i Stavanger sammen med en dame, 1 teit katter og ei jente på litt over 2. Hva liker jeg: Liker damen, data, spille data, når ting går bra på jobb, se gode serier, spise god mat og trene (så fremt jeg klarer å begynne med det igjen snart)
Dette innlegget ble publisert i baby, barneting, blogging, familie, jobb, nybakt far, pappa, samfunn, tidsklemma og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Besøk av onklene til Hudyret

 1. Ane sier:

  Så fin hun er! ❤ og har jeg møtt den ene av de brødrene? så litt kjent ut..?
  Ellers er det vel alltid litt for få timer i døgnet. :S Nå er mine 3 1/2 og 1 1/2 og går i barnehage. Jeg er på skolen fra 8 til 1, henter de klokka 3 og legger dem klokka 7. Dvs jeg får fire timer med dem om dagen.. Og siste timen før legging er som regel litt grinete pga trøtt Noah :p Bare å nyte det H 😉

  • hallgeirg sier:

   Hehe.. Det er vel noe alle kjenner seg igjen i kanskje. Jeg bare merker at Damen har kjørt et annet legge-regimet enn meg når jeg har begynt på jobb igjen.. Så når jeg skulle opp med ho i natt så gjorde jeg nok litt annerledes enn mammaen, så det blei litt styr men gikk fint til slutt..

  • hallgeirg sier:

   Du har forsåvidt møtt Oddbjørn ja.

 2. marit sier:

  Så stor hun har blitt! Aiaiai. Hvor svær er hun?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s