Hjemmelagde komler – 1. Forsøk


Hjemmelagde komler.

Jeg prøver meg på å lage hjemmelagde komler. Jeg mener, hvor vanskeligt kan det være?

Vi får se…

..Man må visst passe på så det ikke koker over også.. :-/

Nå har jeg laget komlene, 15 minutter igjen å koke. Og har fått lagd kålerabi/gulerot-stappe i mellomtiden. Gleder meg til å spise snart!

Reklamer

Om hallgeirg

Hvem er jeg: Mann, 30, bor i Stavanger sammen med en dame, 1 teit katter og ei jente på litt over 2. Hva liker jeg: Liker damen, data, spille data, når ting går bra på jobb, se gode serier, spise god mat og trene (så fremt jeg klarer å begynne med det igjen snart)
Dette innlegget ble publisert i mat, matlaging, panikk, Uncategorized og merket med , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Hjemmelagde komler – 1. Forsøk

  1. marit sier:

    Jeg mener å huske at komler er potetbasert og ikke posebasert, men hva vet vel jeg!

    Det er fryktelig å overspise seg på komler, men så er det også nødvendig da det er sykt sykt godt! Dilemma.

    • fluesoppen sier:

      Marit, komler e en norsk matrett, la oss bare spisa de, ikje lada som om me vet kor de komme fra. Nå glede eg meg mye t du komme hjem så me kan treffes og øve på ord som lampecherm og skylling. Eg føle meg av og te litt teide når eg sitte på resept og rope skylling og ris og skjedekollisjon, så det blir godt å få deg hjem någen dager. .)

  2. hallgeirg sier:

    ja.. det er det nærmest jeg kommer hjemmelagd.. enten det eller kjøpe ferdige komler.. dilemma dilemma dilemma..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s